Waterverzachter2024-04-24T10:07:54+02:00

WATERVERZACHTER INSTALLATIE

Een waterverzachter doet niet alleen wonderen voor je huid, maar is ook zeer voordelig voor je portemonnee. Door de vermindering van kalkaanslag gaan je kranen en huishoudelijke apparaten, zoals je koffiezetapparaat, wasmachine, boiler en afwasmachine, veel langer mee.

  • Ervaren team

  • Prijs/kwaliteitverhouding

  • Perfecte afwerking

HET PLAATSEN VAN EEN WATERVERZACHTER

Zacht, kalkvrij water in huis brengt niet alleen comfort met zich mee, maar ook aanzienlijke voordelen voor budget. Ontdek waarom het plaatsen van een waterverzachter een slimme keuze is voor jou en je gezin.

De voordelen van een waterverzachter:

  • Langere levensduur van jouw toestellen: minder kalkaanslag betekent een efficiëntere werking van je boiler en andere apparaten

  • Huid en haar: dankzij zacht water behouden zowel je huid als je haar hun natuurlijke glans en soepelheid

  • Milieuvriendelijk: hoe harder je water, hoe meer wasmiddel en zeep je nodig hebt. Zacht water vermindert de behoefte aan reinigingsmiddelen, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee

Is een waterverzachter geschikt voor jou? We staan je graag bij in het maken van de juiste keuze.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Mory Steven staat garant voor professioneel onderhoud en deskundige reparaties van je gasketel. We staan paraat om problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alles vlot blijft werken. Of het nu gaat om preventief onderhoud, reparaties en herstellingen of optimalisaties, wij staan voor je klaar.

ONZE MERKEN

Watergenius-logo
solucalc-logo-bleu

EEN DRINGENDE INTERVENTIE NODIG?

We streven ernaar om indien mogelijk binnen 24 uur reparaties uit te voeren (afhankelijk van de voorwaarden).

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WATERVERZACHTERS

Heb je een vraag over onze waterverzachters? We hebben de meest voorkomende vragen al voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verbruikt een waterverzachter veel elektriciteit?2024-01-11T10:21:45+01:00

De meeste waterverzachters verbruiken zeer weinig elektriciteit. Ze verbruiken enkel elektriciteit tijdens het regeneratieproces (dit gebeurt meestal ‘s nachts).

Hoe vaak moet een waterverzachter worden onderhouden?2024-01-11T10:15:20+01:00

Het onderhoud van een waterverzachter omvat meestal het bijvullen van zout en periodieke controles. Dit zou minstens eenmaal per kwartaal moeten gebeuren.

Hoe werkt een waterverzachter?2024-01-11T10:14:02+01:00

Een waterverzachter verwijdert de harde mineralen uit het water door middel van ionenuitwisseling, waardoor zacht water wordt geproduceerd.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Dringend hulp nodig?

Bel ons op het nummer +32 474 10 54 51.

Ga naar de bovenkant