Plaatsing2024-04-24T10:02:00+02:00

PLAATSING EN INSTALLATIE

Bij Mory Steven begrijpen we als geen ander het belang van een professionele en zorgvuldige plaatsing en installatie van jouw verwarmingssysteem. Of je nu kiest voor warmtepompen, gasketels, warmtepompboilers of waterverzachters, we zorgen ervoor dat alles foutloos geïnstalleerd is.

150+

Tevreden klanten

10+

Jaren ervaring

WARMTEPOMPEN

Ontdek de kracht van warmtepompen.  Met deze slimme en duurzame oplossing haal je de natuurlijke warmte van buiten naar binnen, het hele jaar door. Onze warmtepompen zijn niet alleen energie-efficiënt, maar ook fluisterstil en betrouwbaar.

  • Energiezuinig: Verminder je energieverbruik en bespaar op lange termijn op je energiefactuur.

  • Milieuvriendelijk: Draag bij aan een groenere planeet met een lagere CO2-uitstoot.

Ontdek hoe warmtepompen jouw wooncomfort kunnen verhogen.

GASKETELS

Moderne gasketels die een constante en comfortabele warmte bieden en ontworpen zijn om je energieverbruik te minimaliseren. Perfect voor wie zoekt naar een kosteneffectieve en onderhoudsvriendelijke oplossing. Met onze gasketels geniet je van zorgeloze verwarming, jaar na jaar.

  • Hoog rendement: Profiteer van een hoog rendement en verlaag je energiekosten met onze moderne gasketels.

  • Duurzaam en betrouwbaar: Kies voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties, elke dag opnieuw.

Ervaar de warmte en het comfort van onze gasketels.

SANITAIR

Van warmtepompboilers tot waterverzachters, wij staan voor je klaar. Ons ervaren team van vakmensen zorgt ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt uitgevoerd, mét aandacht voor kwaliteit en functionaliteit.

  • Vakmanschap: Ons team van experts staat garant voor kwalitatief uitgevoerd sanitairwerk, met oog voor zelfs de kleinste details.

  • Maatwerk: We stemmen onze oplossingen volledig af op jouw wensen, zodat ze naadloos aansluiten bij jouw stijl en behoeften.

Vertrouw op Mory Steven voor sanitair dat jarenlang meegaat.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Mory Steven staat garant voor professioneel onderhoud en deskundige reparaties van je verwarming, warmtepompen, gasketels en sanitair. We staan paraat om problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alles vlot blijft werken. Of het nu gaat om preventief onderhoud, reparaties en herstellingen of optimalisaties, wij staan voor je klaar.

EEN DRINGENDE INTERVENTIE NODIG?

We streven ernaar om indien mogelijk binnen 24 uur reparaties uit te voeren (afhankelijk van de voorwaarden).

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Heb je een vraag over onze warmtepompen, gasketels of sanitair? We hebben de meest voorkomende vragen al voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verbruikt een waterverzachter veel elektriciteit?2024-01-11T10:21:45+01:00

De meeste waterverzachters verbruiken zeer weinig elektriciteit. Ze verbruiken enkel elektriciteit tijdens het regeneratieproces (dit gebeurt meestal ‘s nachts).

Is mijn huis geschikt voor een warmtepompboiler?2024-01-11T10:19:35+01:00

Je haalt het meeste rendement uit jouw warmtepompboiler als jouw huis goed geïsoleerd is. Onze experts geven je graag advies over de installatie en de vereisten van je nieuwe warmtepompboiler.

Wat zijn de voordelen van een warmtepompboiler?2024-01-11T10:18:31+01:00

Warmtepompboilers zijn energiezuinig en verminderen de energiekosten. Ze hebben ook een lagere milieubelasting in vergelijking met traditionele boilers.

Hoe vaak moet een waterverzachter worden onderhouden?2024-01-11T10:15:20+01:00

Het onderhoud van een waterverzachter omvat meestal het bijvullen van zout en periodieke controles. Dit zou minstens eenmaal per kwartaal moeten gebeuren.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Dringend hulp nodig?

Bel ons op het nummer +32 474 10 54 51.

Ga naar de bovenkant