Warmtepompboiler2024-05-14T11:53:30+02:00

WARMTEPOMP­BOILER INSTALLATIE

Met een warmtepompboiler geniet je op een groene en zuinige manier van warm water in je huishouden. Wanneer is een warmtepompboiler interessant? We staan je graag bij in het maken van de juiste keuze.

  • Ervaren team

  • Prijs/kwaliteitverhouding

  • Perfecte afwerking

HET PLAATSEN
VAN EEN WARMTEPOMP­BOILER

Een warmtepompboiler is niet zomaar een boiler. Het is een soort lucht-water warmtepomp die warmte uit de lucht haalt en zo je sanitair water verwarmt. Het is een energiezuinige en milieuvriendelijke boiler en is een prima alternatief voor de klassieke waterverwarmingssystemen.

Wanneer is een warmtepompboiler een interessante keuze?

  • Hoog waterverbruik: een warmtepompboiler kan op meerdere afnamepunten tegelijk warm water leveren. Er zijn bovendien boilers beschikbaar die een groot volume hebben.

  • Aanwezigheid van zonnepanelen: het is ook mogelijk om jouw warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen. Hierdoor heb je nóg een lagere energierekening!

  • Wel of geen gasaansluiting: De installatie van een warmtepompboiler is zeer eenvoudig. Een warmtepompboiler werkt op elektriciteit, je hebt dus enkel een stopcontact nodig.
  • Combinatie met CV: Een warmtepompboiler kan ook in serie te geplaatst worden met een cv-installatie. Zo heb je nooit een tekort aan warm water.

Is een warmtepompboiler geschikt voor jou? We staan je graag bij in het maken van de juiste keuze.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Mory Steven staat garant voor professioneel onderhoud en deskundige reparaties van je warmtepompboiler. We staan paraat om problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alles vlot blijft werken. Of het nu gaat om preventief onderhoud, reparaties en herstellingen of optimalisaties, wij staan voor je klaar.

EEN DRINGENDE INTERVENTIE NODIG?

We streven ernaar om indien mogelijk binnen 24 uur reparaties uit te voeren (afhankelijk van de voorwaarden).

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WARMTEPOMPBOILERS

Heb je een vraag over onze warmtepompboilers? We hebben de meest voorkomende vragen al voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Is mijn huis geschikt voor een warmtepompboiler?2024-01-11T10:19:35+01:00

Je haalt het meeste rendement uit jouw warmtepompboiler als jouw huis goed geïsoleerd is. Onze experts geven je graag advies over de installatie en de vereisten van je nieuwe warmtepompboiler.

Wat zijn de voordelen van een warmtepompboiler?2024-01-11T10:18:31+01:00

Warmtepompboilers zijn energiezuinig en verminderen de energiekosten. Ze hebben ook een lagere milieubelasting in vergelijking met traditionele boilers.

Hoe vaak moet je een warmtepompboiler laten onderhouden?2024-01-11T10:10:27+01:00

Warmtepompboilers vereisen meestal minimaal jaarlijks onderhoud om efficiënt te blijven werken. Dit omvat het controleren van filters en het reinigen van het systeem.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Dringend hulp nodig?

Bel ons op het nummer +32 474 10 54 51.

Ga naar de bovenkant